(Function (i, s, o, g, r, a, m) {i [ 'GoogleAnalyticsObject'] = r; i [r] = i [r] || function () { (I [r] .q = i [r] .q || []). Push (arguments)}, i [r] .l = 1 * new Date (); a = s.createElement (o), m = s.getElementsByTagName (o) [0]; a.async = 1; a.src = g; m.parentNode.insertBefore (a, m) }) (Window, document, 'script', 'https: //www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga ( 'create', 'UA-47225714-4', 'auto'); ga ( 'send', 'pageview');
(function (d, w, c) {(w [c] = w [c] || []). Push (function () {try {w.yaCounter39476145 = new Ya .Metrika ({id: 39476145, clickmap: true, trackLinks: true, accurateTrackBounce: true, webvisor: true, trackHash: true, ut: "noindex"});} catch (e) {}}); var n = d .getElementsByTagName ( "script") [0], s = d.createElement ( "script"), f = function () {n.parentNode.insertBefore (s, n);}; s.type = "text / javascript" ; s.async = true; s.src = "https://mc.yandex.ru/metrika/watch.js"; if (w.opera == "[object Opera]") {d.addEventListener ( "DOMContentLoaded ", f, false);} else {f ();}}) (document, window," yandex_metrika_callbacks ");
Харчування

10+ швидких рецептів з листкового бездріжджового тіста

что можно приготовить из слоеного бездрожжевого теста

 

Господині замислюються: що можна приготувати з листкового дріжджового тіста?

 

Заглибившись в пошуки, ви зможете знайти сотні страв. Я вирішила заощадити ваш час і зібрала в цій статті тільки найсмачніші, прості і ароматні рецепти.

 

Вони готуються швидко і легко. Ви встигнете накрити шикарний стіл для гостей, навіть якщо вони нагрянуть неждано-негадано. Тісто можна купити вже в готовому вигляді в кожному великому магазині.

 

Тому раджу побалувати себе смачненьким у свята і будні, щоб не паритися, а насолоджуватися кожним новим хрустким укусом.

 

Тому що будь-яка слоенка, звичайно ж, калорійна, зате нереально смачна!

 

Зміст:

  1. що приготувати з листкового тіста - рецепти швидких закусок
  2. Що приготувати з листкового тіста - рецепти десертів
  3. Несолодкі страви на кожен день

 

что можно приготовить из слоеного бездрожжевого теста

Що можна приготувати з листкового дріжджового тіста - рецепти швидких закусок

цікавитеся, що можна приготувати з листкового (бездріжджового) тесту швидко? Ці страви можуть стати варіантом швидкісного перекусу для вас або коханого. Особливо якщо він люто і без оглядки закоханий в чай.

 

З такими закусками приємно проводити вечір в колі родини, обговорюючи новини минулого дня: після таких кулінарних шедеврів сім'я буде збиратися набагато охочіше!

 

Італійські бутерброди «Кростіні»

  1. Моцарелла - 350 г
  2. Базилик (свежий)— большой пучок
  3. бездріжджовий листкове тісто - 1 упаковка
  4. Оливкова олія - ​​180 мл
  5. Помідор - 5 середніх
  6. Кедровые орешки — 100 г
  7. Сир «Голландський» - 120 г
  8. Сіль

 

что можно приготовить из слоеного бездрожжевого теста
Спробуйте поекспериментувати з різними варіантами начинок

 

Натріть на тертці «Голландський» сир і покладіть його в чашу блендера.

|| | 363

Туда же добавьте кедровые орешки, оливковое масло и базилик (заранее перетертый). Посолите и взбейте до однородной массы.

 

У нас вийшов італійський соус песто. Розкачайте охолоджену основу так, щоб її можна було порізати на 6 фрагментів прямокутної форми.

 

Намагайтеся зробити їх однаковими. Надайте помідорів форму кружалець середньої товщини.

 

Змастіть кожен квадрат тесту соусом і зверху покладіть томат.

 

Наріжте моцарелу тонко і також розташуйте зверху. Випікайте на середній температурі близько 20 хвилин.

 

Основа підніметься, а сир апетитно розплавиться. Просто і вишукано! Гурманам варто поекспериментувати з начинкою.

 

Швидкі слоечки «Куточки»

  1. Часник - 1-2 зубчики
  2. Масло топлене - 1 ст . л.
  3. бездріжджовий листкове тісто - 350 г
  4. Зелень
  5. Перець
  6. Сіль

 

Швидкі слоечки «Куточки»

 

Дістаньте заздалегідь масло і дайте розтанути. Викладіть його в миску, додайте видавлений часник і спеції.

 

Не забудьте про зелень. Можна використовувати тільки сіль і перець або «пограти» смаком і віддати перевагу італійським або прованським травам.

 

Наріжте масу куточками. На деко викладіть папір і наші заготовки, змастіть їх маслом зі спеціями.

 

Випікайте близько 20 хвилин при температурі 200 ° C. Усе! Ось що можна приготувати з листкового дріжджового тіста в духовці буквально за 30 хвилин.

 

Вам сподобається!

 

Кошики «Жюльєн»

  1. Гриби - 500 г
  2. Сир «Голландський» - 450 г
  3. бездріжджовий листкове тісто - 00 г
  4. Лук - 4 великих головки
  5. Домашній майонез - 2 ст. л.
  6. Рослинна олія

 

что можно приготовить из слоеного бездрожжевого теста рецепты
Кошики «Жюльєн»

 

Наріжте цибулю півкільцями, гриби - звичним способом. Голландський сир натріть подрібніше.

 

Розкачайте масу і наріжте її на квадратики. Змастіть формочки для кексів олією і покладіть в кожен шматочок, відсіки зайве.

 

Насипте на дно трохи сиру, потім - гриби і знову сир.

|| | 459

Обмажьте майонезом и украсьте остатками слоеного теста. Запекайте при температуре 200°C около 20 минут.

 

Закриті міні-піци «Кіски»

  1. Оливки - 20 шт.
  2. томатна паста - ст. л.
  3. Сир «Російський» - 200 г
  4. Кукурудза (консервована в банку) - 120 г
  5. бездріжджовий листкове тісто - 1 упаковка
  6. Болгарский перец — 1 маленький
  7. Соняшникова олія - ​​2 ст. л.
  8. Цукор, сіль, спеції

 

что можно приготовить из слоеного бездрожжевого теста быстро
Закриті міні-піци «Кіски»

 

Ви можете купити готову основу в магазині або приготувати тісто самостійно: візьміть 400 грам борошна з сіллю, 120 грам натертого вершкового масла і 200 грам попередньо охолодженої сметани.

 

Все це швидко перемішайте, покладіть в пакет і поставте в холод мінімум на півгодини.

 

в екстрених випадках або якщо вам просто лінь, сміливо беріть магазинне тісто.

 

Только перед использованием переложите его в холодильник из морозильной камеры.

 

Візьміть товстостінну посуд, поставте на вогонь і влийте масло, спеції, томатну пасту, сіль і цукор.

 

Потомити близько хвилини і влийте близько чверті склянки звичайної води. Повинна вийти однорідна консистенція (не рідким).

 

Дрібно нарізаємо оливки і перець. Помідори можна подрібнити кружечками, а сир - просто скібочкамі.

 

Дістаньте і розкачайте масу тонким шаром і поділіть на дві, а потім - на чотири частини. Вийде 8 шматочків.

 

Одну сторону нарізаємо смужками. Кількість підбирайте парне. Намажте соусом, розмістіть подрібнені інгредієнти і кукурудзу.

 

Зверху - помідор і сир. Закріпіть нарізані фрагменти хрест-навхрест і притисніть їх до протилежного краю. Вийде плетінка.

 

Викладіть на папір і випікайте близько 20 хвилин. Що можна приготувати з магазинного листкового дріжджового тіста на сковороді? Правильно!

 

Такі піци! Тільки подбайте, щоб сковорода була з антипригарним покриттям, плюс капніть трохи масла.

 

Порада: використовуйте домашній плавлений сир, якщо готові пожертвувати красою заради смаку. Він може витекти, зате смачніше, ніж магазинний.

 

Що можна приготувати з листкового дріжджового тіста - рецепти з фото оригінальних десертів

У вас є можливість вбити однією качалкою двох кулінарних зайців: розширити свій запас вигадливих рецептів і дізнатися, що можна приготувати з покупного листкового дріжджового тіста на солодке.

 

Торт «Дружный дом»

  1. Молоко варене згущене - 1 банка
  2. Вершкове масло - 250 г
  3. бездріжджовий листкове тісто - 2 упаковки
  4. Сливки — 1\3 ст.
  5. Вишня заморожена - 350 г
  6. Чорний шоколад - 3 плитки
  7. Цукор - 10-12 ст. л.

 

Торт «Дружний будинок»

 

Что можно быстро приготовить из слоеного бездрожжевого теста в мультиварке? Вот этот чудесный торт!

 

Дістаньте масло з холодильника, щоб воно встигло розтанути.

 

Змішайте зі згущеним молоком і збийте міксером. Разморозьте вишню і слоенку. Дайте рідини стекти і злегка відіжміть ягоди.

 

В іншому випадку сік може перешкодити процесу запікання. Чи не роз'єднуючи пласти, розкачайте масу на 70 см в довжину.

 

На нього в ряд викладіть вишні з невеликим інтервалом в 1,5 см. Присипте кожну цукром.

 

Поверніть корж щільним рулетом і створіть щось на зразок раковини равлика. У результаті повинно вийти 4 черепашки.

 

По черзі покладіть їх у ємність і готуйте в режимі «випічка» по 20. Переверніть і випікайте ще стільки ж.

 

Остудіть і всі верстви промажьте кремом. Так можна візуально «вирівняти» верхівку і боки. Дайте всього цього охолоне протягом ночі.

 

Прийшов час приготувати вершковий шоколадний крем. Розтопіть в мультиварці шоколад, розламавши його на кубики, додайте вершків і полийте ганашем торт.

 

При бажанні можна прикрасити верх колотим шоколадом.

 

Яблучний пиріг «Старопольскийсвятковий»

  1. Цукор - 4 ст. л.
  2. Яблуко - 5-6 шт.
  3. Сметана (пожирнее) - 500 г
  4. бездріжджовий листкове тісто - 800 г
  5. ванільний цукор - 1 пакетик
  6. Кориця

 

что можно приготовить из слоеного бездрожжевого теста рецепты сладкое
Яблучний пиріг «Старопольскийсвятковий»

 

Очистіть яблука і наріжте їх на маленькі шматочки. Додайте трохи води і тушкуйте майже до повної готовності.

 

На цьому етапі можна присипати плоди корицею. За кілька хвилин до закінчення всипте цукор і накрийте кришкою ще ненадовго.

 

Спробуйте блюдо на солодкість. Кількість цукру залежить від яблук. Поділіть слоенку на 4 частини, розкачати і зробіть її круглої.

 

Найпростіше обрізати ножем, використовуючи кришку. Збризніть деко водою. Кладіть корж і запікайте. Слідом за нею і всі інші.

 

Образки ми пізніше використовуємо в справу. Запечіть їх і подрібніть в крихту.

 

Всипте в яблука ванільний цукор і сметану. Збийте міксером, але не більше хвилини.

 

Розділіть на чотири частини і промажте кожен корж. Верхній поверніть «чистої» стороною до себе.

 

Нанесіть шар крему і присипте крихтою, але залиште частина для подачі до столу.

 

Что можно приготовить из слоеного бездрожжевого теста?

 

Спробуйте цей рецепт солодкого пирога. Якщо хочете, прикрасьте його зверху цукатами.

 

Португальські тістечка «пушту»

  1. Кукурудзяний крохмаль - 2 ст. л. (З гіркою)
  2. бездріжджовий листкове тісто - 500 г
  3. Куркума - половина ч. Л.
  4. Домашнє молоко - 2 ст.
  5. Сахар — 3 ст. л.
  6. Ванільний цукор

 

что можно приготовить из слоеного бездрожжевого теста в духовке
Португальські тістечка «пушту»

 

В казані нагрійте молоко і цукор . У маленьку баночку з кришкою влийте меншу частину, всипте крохмаль і куркуму, закрийте і гарненько збовтайте до однорідного стану.

 

Після закипання потихеньку вливайте, постійно помішуючи, в казан, потім дайте настоятися і охолонути.

 

Тонко розкачайте тісто, змастіть форми маслом і розкладіть його рівно, прибравши ножем зайве.

 

Викладіть крем на 3 \ 4 форми і запікайте до золотистої скоринки.

 

Готовність перевіряйте на око через скло, інакше при відкриванні порушується цілісність тістечка.

 

Тарт Татен

  1. бездріжджовий листкове тісто - 1 упаковка
  2. Вершкове масло - 100 г
  3. Цукор - 1 стакан
  4. Яблука (кисло-солодкі) - 1, 5 кг

 

что можно приготовить из слоеного бездрожжевого теста сладкое
Тарт Татен

 

Очистите яблоки и примерьте их на сухой сковороде, достаточно ли по количеству.

 

У казан з товстим дном всипте цукор і дочекайтеся, поки він запузирітся. Постійно перемішуйте, поки коричнева консистенція не стане однорідною, додайте вершкове масло.

 

Не лякайтеся, якщо воно буде шипіти. У підсумку вийде карамель.

 

Прибирайте яблука і виливайте карамель на дно. А ось тепер красиво викладайте яблука, наближаючись від країв до центру. Запікайте все це в духовці близько півгодини.

 

Розкачайте масу, зробивши її в діаметрі трохи більше, ніж є у сковороди.

 

Для этих целей идеально подойдет крышка. Достаньте фрукты и положите слоенку сверху.

 

Загорніть бортики всередину за допомогою силіконової лопатки. Проколіть тісто в декількох місцях і поставте знову в духовку ще на півгодини.

 

Після остудіть прямо в формі. Щоб карамель, яка на дні напевно отліпла, поставте сковороду знову на вогонь на 25 секунд.

 

Вимкніть, накрийте посуд великою тарілкою і різко переверніть. Вийде просто фантастично смачна краса!

 

Порада: завжди заздалегідь готуйте тісто. Ідеальним видом розморожування вважається тривалий. Вийміть масу з морозилки на всю ніч.

 

Несолодкі страви на кожен день

Сірі будні просто необхідно розбавляти смаколиками, хоча б іноді!

 

і якщо ви не знаєте, що можна приготувати з листкового дріжджового тіста і овочевого фаршу, то ми вам із задоволенням підкажемо парочку привабливих варіантів!

 

Пиріг з квашеною капустою

  1. Сметана - 250 г
  2. бездріжджове листкове тісто - 500 г
  3. Вершковий сир - 150-200 г
  4. Цукор - половина ч. л.
  5. Масло ДХІ - 1 ст. л.
  6. Квашена капуста - 650 г

 

что можно приготовить из слоеного бездрожжевого теста в духовке
Пиріг з квашеною капустою

 

Якщо капуста має занадто кислий смак - промийте її водою, наріжте якомога дрібніше.

 

На товстостінну сковороду влийте олію і обсмажте капусту до м'якого стану. Поперчіть і додайте трохи цукру. Остудіть.

 

Крупно натріть вершковий сир і влийте сметану. Разморозьте основу і розкачайте на деку.

 

Можна просто акуратно розтягнути руками. Досягніть того, щоб були бортики. На неї викладіть капусту, зверху - сметану з сиром.

 

Загніть бортики в сторону середини. Розігрійте духовку і випікайте пиріг близько 50 хвилин. Дуже смачно і швидко!

 

Турецька слойка з бринзою

  1. Твердий сир - 65 г
  2. Натуральний йогурт - 2 ст. л.
  3. Бринза - 150 г
  4. бездріжджовий листкове тісто - 300 г
  5. Сметана (жирна) - 1 ст. л.
  6. Лимон
  7. Часник
  8. Приправи

 

что можно приготовить из слоеного бездрожжевого теста быстро
Турецька слойка з бринзою

 

Змішайте йогурт і сметану, додайте бринзу. Придушіть і перемішайте все виделкою. Саме час додати спеції і видавити часник.

 

Сюди ж натріть сир і ще раз перемішайте.

 

Разморозьте і розкачайте основу, наріжте на прямокутники і рівномірно розподіліть начинку.

 

Зробіть рулетики і покладіть їх швом вниз. Випікайте на папері до золотої скоринки. Подавайте разом з скибочками лимона. На кожен шматочок прийнято видавлювати лимонний сік.

 

Якщо ви фанат страв східної кухні, в цієї статті ви зможете знайти ще більше вишуканих рецептів.

 

Пиріжки з сочевицею

  1. Лук - 1 маленька | || 882
  2. Чечевица — 200 г
  3. бездріжджовий листкове тісто - 500 г
  4. Імбир (сухий) - половина ч. л.
  5. Майоран, чебрець , чорний перець, сіль
  6. Рослинна олія

 

Пиріжки з сочевицею

 

Зваріть сочевицю до готовності і м'якого стану. Рідина злийте, частина бульйону залиште. Він нам ще стане в нагоді.

 

Посоліть і остудіть бобові. Очистіть цибулю, наріжте кубиками і підсмажте до золотистого стану.

 

Об'єднайте сочевицю і цибулю з приправами і додайте трохи води.

 

потрібно домогтися такого стану, щоб вона не була пересушеною. Разморозьте, наріжте прямокутниками основу.

 

В середину вкладіть по маленькій ложці начинки і скріпіть краю пальцями. Випікайте приблизно 20-25 хвилин.

 

Пиріг з кабачками і сиром

  1. Моцарелла - 200 г
  2. Кабачок - 2 молодих || | 923
  3. Бездрожжевое слоеное тесто — 500 г
  4. Базилік, сіль
  5. Кунжут
  6. Масло рослинне

 

что можно приготовить из слоеного бездрожжевого теста в духовке
Пирог с кабачками и сыром

 

Натріть овочі крупно, дайте рідини трохи стекти.

 

Обсмажте їх з невеликою кількістю масла на пательні. Розкачайте базу і розділіть її на 2 частини.

 

Розкачайте ще тонше і викладіть підсушені кабачки зверху, посоліть і додайте спецій. Наріжте моцарелу і викладіть її зверху.

 

Накрийте пиріг другою частиною тіста, притисніть краю виделкою і проткніть в декількох місцях, щоб він не вибухнув в процесі приготування.

 

Змастіть маслом, присипте кунжутом і випікайте близько 25 хвилин. Перед подачею трохи охолодіть.

 

Порада: під час покупки понюхайте масу. Тісто не повинно мати запаху. Наявність оного говорить про використання низькосортних інгредієнтів.

 

Ще більше корисних і смачних рецептів випічки без яєць можна знайти в цій тут .

 

Звёзд: 1Звёзд: 2Звёзд: 3Звёзд: 4Звёзд: 5 ( 5 оцінок, середнє: 3,60 з 5)
Загрузка...