Господині замислюються: що можна приготувати з листкового дріжджового тіста?
Заглибившись в пошуки, ви зможете знайти сотні страв. Я вирішила заощадити ваш час і зібрала в цій статті тільки найсмачніші, прості і ароматні рецепти.
Вони готуються швидко і легко. Ви встигнете накрити шикарний стіл для гостей, навіть якщо вони нагрянуть неждано-негадано. Тісто можна купити вже в готовому вигляді в кожному великому магазині.
Тому раджу побалувати себе смачненьким у свята і будні, щоб не паритися, а насолоджуватися кожним новим хрустким укусом.
Тому що будь-яка слоенка, звичайно ж, калорійна, зате нереально смачна!
Зміст:
- що приготувати з листкового тіста - рецепти швидких закусок
- Що приготувати з листкового тіста - рецепти десертів
- Несолодкі страви на кожен день
Що можна приготувати з листкового дріжджового тіста - рецепти швидких закусок
цікавитеся, що можна приготувати з листкового (бездріжджового) тесту швидко? Ці страви можуть стати варіантом швидкісного перекусу для вас або коханого. Особливо якщо він люто і без оглядки закоханий в чай.
З такими закусками приємно проводити вечір в колі родини, обговорюючи новини минулого дня: після таких кулінарних шедеврів сім'я буде збиратися набагато охочіше!
Італійські бутерброди «Кростіні»
- Моцарелла - 350 г
- Базилик (свежий)— большой пучок
- бездріжджовий листкове тісто - 1 упаковка
- Оливкова олія - 180 мл
- Помідор - 5 середніх
- Кедровые орешки — 100 г
- Сир «Голландський» - 120 г
- Сіль

Натріть на тертці «Голландський» сир і покладіть його в чашу блендера.
|| | 363
Туда же добавьте кедровые орешки, оливковое масло и базилик (заранее перетертый). Посолите и взбейте до однородной массы.
У нас вийшов італійський соус песто. Розкачайте охолоджену основу так, щоб її можна було порізати на 6 фрагментів прямокутної форми.
Намагайтеся зробити їх однаковими. Надайте помідорів форму кружалець середньої товщини.
Змастіть кожен квадрат тесту соусом і зверху покладіть томат.
Наріжте моцарелу тонко і також розташуйте зверху. Випікайте на середній температурі близько 20 хвилин.
Основа підніметься, а сир апетитно розплавиться. Просто і вишукано! Гурманам варто поекспериментувати з начинкою.
Швидкі слоечки «Куточки»
- Часник - 1-2 зубчики
- Масло топлене - 1 ст . л.
- бездріжджовий листкове тісто - 350 г
- Зелень
- Перець
- Сіль

Дістаньте заздалегідь масло і дайте розтанути. Викладіть його в миску, додайте видавлений часник і спеції.
Не забудьте про зелень. Можна використовувати тільки сіль і перець або «пограти» смаком і віддати перевагу італійським або прованським травам.
Наріжте масу куточками. На деко викладіть папір і наші заготовки, змастіть їх маслом зі спеціями.
Випікайте близько 20 хвилин при температурі 200 ° C. Усе! Ось що можна приготувати з листкового дріжджового тіста в духовці буквально за 30 хвилин.
Вам сподобається!
Кошики «Жюльєн»
- Гриби - 500 г
- Сир «Голландський» - 450 г
- бездріжджовий листкове тісто - 00 г
- Лук - 4 великих головки
- Домашній майонез - 2 ст. л.
- Рослинна олія

Наріжте цибулю півкільцями, гриби - звичним способом. Голландський сир натріть подрібніше.
Розкачайте масу і наріжте її на квадратики. Змастіть формочки для кексів олією і покладіть в кожен шматочок, відсіки зайве.
Насипте на дно трохи сиру, потім - гриби і знову сир.
|| | 459
Обмажьте майонезом и украсьте остатками слоеного теста. Запекайте при температуре 200°C около 20 минут.
Закриті міні-піци «Кіски»
- Оливки - 20 шт.
- томатна паста - ст. л.
- Сир «Російський» - 200 г
- Кукурудза (консервована в банку) - 120 г
- бездріжджовий листкове тісто - 1 упаковка
- Болгарский перец — 1 маленький
- Соняшникова олія - 2 ст. л.
- Цукор, сіль, спеції

Ви можете купити готову основу в магазині або приготувати тісто самостійно: візьміть 400 грам борошна з сіллю, 120 грам натертого вершкового масла і 200 грам попередньо охолодженої сметани.
Все це швидко перемішайте, покладіть в пакет і поставте в холод мінімум на півгодини.
в екстрених випадках або якщо вам просто лінь, сміливо беріть магазинне тісто.
Только перед использованием переложите его в холодильник из морозильной камеры.
Візьміть товстостінну посуд, поставте на вогонь і влийте масло, спеції, томатну пасту, сіль і цукор.
Потомити близько хвилини і влийте близько чверті склянки звичайної води. Повинна вийти однорідна консистенція (не рідким).
Дрібно нарізаємо оливки і перець. Помідори можна подрібнити кружечками, а сир - просто скібочкамі.
Дістаньте і розкачайте масу тонким шаром і поділіть на дві, а потім - на чотири частини. Вийде 8 шматочків.
Одну сторону нарізаємо смужками. Кількість підбирайте парне. Намажте соусом, розмістіть подрібнені інгредієнти і кукурудзу.
Зверху - помідор і сир. Закріпіть нарізані фрагменти хрест-навхрест і притисніть їх до протилежного краю. Вийде плетінка.
Викладіть на папір і випікайте близько 20 хвилин. Що можна приготувати з магазинного листкового дріжджового тіста на сковороді? Правильно!
Такі піци! Тільки подбайте, щоб сковорода була з антипригарним покриттям, плюс капніть трохи масла.
Порада: використовуйте домашній плавлений сир, якщо готові пожертвувати красою заради смаку. Він може витекти, зате смачніше, ніж магазинний.
Що можна приготувати з листкового дріжджового тіста - рецепти з фото оригінальних десертів
У вас є можливість вбити однією качалкою двох кулінарних зайців: розширити свій запас вигадливих рецептів і дізнатися, що можна приготувати з покупного листкового дріжджового тіста на солодке.
Торт «Дружный дом»
- Молоко варене згущене - 1 банка
- Вершкове масло - 250 г
- бездріжджовий листкове тісто - 2 упаковки
- Сливки — 1\3 ст.
- Вишня заморожена - 350 г
- Чорний шоколад - 3 плитки
- Цукор - 10-12 ст. л.

Что можно быстро приготовить из слоеного бездрожжевого теста в мультиварке? Вот этот чудесный торт!
Дістаньте масло з холодильника, щоб воно встигло розтанути.
Змішайте зі згущеним молоком і збийте міксером. Разморозьте вишню і слоенку. Дайте рідини стекти і злегка відіжміть ягоди.
В іншому випадку сік може перешкодити процесу запікання. Чи не роз'єднуючи пласти, розкачайте масу на 70 см в довжину.
На нього в ряд викладіть вишні з невеликим інтервалом в 1,5 см. Присипте кожну цукром.
Поверніть корж щільним рулетом і створіть щось на зразок раковини равлика. У результаті повинно вийти 4 черепашки.
По черзі покладіть їх у ємність і готуйте в режимі «випічка» по 20. Переверніть і випікайте ще стільки ж.
Остудіть і всі верстви промажьте кремом. Так можна візуально «вирівняти» верхівку і боки. Дайте всього цього охолоне протягом ночі.
Прийшов час приготувати вершковий шоколадний крем. Розтопіть в мультиварці шоколад, розламавши його на кубики, додайте вершків і полийте ганашем торт.
При бажанні можна прикрасити верх колотим шоколадом.
Яблучний пиріг «Старопольскийсвятковий»
- Цукор - 4 ст. л.
- Яблуко - 5-6 шт.
- Сметана (пожирнее) - 500 г
- бездріжджовий листкове тісто - 800 г
- ванільний цукор - 1 пакетик
- Кориця

Очистіть яблука і наріжте їх на маленькі шматочки. Додайте трохи води і тушкуйте майже до повної готовності.
На цьому етапі можна присипати плоди корицею. За кілька хвилин до закінчення всипте цукор і накрийте кришкою ще ненадовго.
Спробуйте блюдо на солодкість. Кількість цукру залежить від яблук. Поділіть слоенку на 4 частини, розкачати і зробіть її круглої.
Найпростіше обрізати ножем, використовуючи кришку. Збризніть деко водою. Кладіть корж і запікайте. Слідом за нею і всі інші.
Образки ми пізніше використовуємо в справу. Запечіть їх і подрібніть в крихту.
Всипте в яблука ванільний цукор і сметану. Збийте міксером, але не більше хвилини.
Розділіть на чотири частини і промажте кожен корж. Верхній поверніть «чистої» стороною до себе.
Нанесіть шар крему і присипте крихтою, але залиште частина для подачі до столу.
Что можно приготовить из слоеного бездрожжевого теста?
Спробуйте цей рецепт солодкого пирога. Якщо хочете, прикрасьте його зверху цукатами.
Португальські тістечка «пушту»
- Кукурудзяний крохмаль - 2 ст. л. (З гіркою)
- бездріжджовий листкове тісто - 500 г
- Куркума - половина ч. Л.
- Домашнє молоко - 2 ст.
- Сахар — 3 ст. л.
- Ванільний цукор

В казані нагрійте молоко і цукор . У маленьку баночку з кришкою влийте меншу частину, всипте крохмаль і куркуму, закрийте і гарненько збовтайте до однорідного стану.
Після закипання потихеньку вливайте, постійно помішуючи, в казан, потім дайте настоятися і охолонути.
Тонко розкачайте тісто, змастіть форми маслом і розкладіть його рівно, прибравши ножем зайве.
Викладіть крем на 3 \ 4 форми і запікайте до золотистої скоринки.
Готовність перевіряйте на око через скло, інакше при відкриванні порушується цілісність тістечка.
Тарт Татен
- бездріжджовий листкове тісто - 1 упаковка
- Вершкове масло - 100 г
- Цукор - 1 стакан
- Яблука (кисло-солодкі) - 1, 5 кг

Очистите яблоки и примерьте их на сухой сковороде, достаточно ли по количеству.
У казан з товстим дном всипте цукор і дочекайтеся, поки він запузирітся. Постійно перемішуйте, поки коричнева консистенція не стане однорідною, додайте вершкове масло.
Не лякайтеся, якщо воно буде шипіти. У підсумку вийде карамель.
Прибирайте яблука і виливайте карамель на дно. А ось тепер красиво викладайте яблука, наближаючись від країв до центру. Запікайте все це в духовці близько півгодини.
Розкачайте масу, зробивши її в діаметрі трохи більше, ніж є у сковороди.
Для этих целей идеально подойдет крышка. Достаньте фрукты и положите слоенку сверху.
Загорніть бортики всередину за допомогою силіконової лопатки. Проколіть тісто в декількох місцях і поставте знову в духовку ще на півгодини.
Після остудіть прямо в формі. Щоб карамель, яка на дні напевно отліпла, поставте сковороду знову на вогонь на 25 секунд.
Вимкніть, накрийте посуд великою тарілкою і різко переверніть. Вийде просто фантастично смачна краса!
Порада: завжди заздалегідь готуйте тісто. Ідеальним видом розморожування вважається тривалий. Вийміть масу з морозилки на всю ніч.
Несолодкі страви на кожен день
Сірі будні просто необхідно розбавляти смаколиками, хоча б іноді!
і якщо ви не знаєте, що можна приготувати з листкового дріжджового тіста і овочевого фаршу, то ми вам із задоволенням підкажемо парочку привабливих варіантів!
Пиріг з квашеною капустою
- Сметана - 250 г
- бездріжджове листкове тісто - 500 г
- Вершковий сир - 150-200 г
- Цукор - половина ч. л.
- Масло ДХІ - 1 ст. л.
- Квашена капуста - 650 г

Якщо капуста має занадто кислий смак - промийте її водою, наріжте якомога дрібніше.
На товстостінну сковороду влийте олію і обсмажте капусту до м'якого стану. Поперчіть і додайте трохи цукру. Остудіть.
Крупно натріть вершковий сир і влийте сметану. Разморозьте основу і розкачайте на деку.
Можна просто акуратно розтягнути руками. Досягніть того, щоб були бортики. На неї викладіть капусту, зверху - сметану з сиром.
Загніть бортики в сторону середини. Розігрійте духовку і випікайте пиріг близько 50 хвилин. Дуже смачно і швидко!
Турецька слойка з бринзою
- Твердий сир - 65 г
- Натуральний йогурт - 2 ст. л.
- Бринза - 150 г
- бездріжджовий листкове тісто - 300 г
- Сметана (жирна) - 1 ст. л.
- Лимон
- Часник
- Приправи

Змішайте йогурт і сметану, додайте бринзу. Придушіть і перемішайте все виделкою. Саме час додати спеції і видавити часник.
Сюди ж натріть сир і ще раз перемішайте.
Разморозьте і розкачайте основу, наріжте на прямокутники і рівномірно розподіліть начинку.
Зробіть рулетики і покладіть їх швом вниз. Випікайте на папері до золотої скоринки. Подавайте разом з скибочками лимона. На кожен шматочок прийнято видавлювати лимонний сік.
Якщо ви фанат страв східної кухні, в цієї статті ви зможете знайти ще більше вишуканих рецептів.
Пиріжки з сочевицею
- Лук - 1 маленька | || 882
- Чечевица — 200 г
- бездріжджовий листкове тісто - 500 г
- Імбир (сухий) - половина ч. л.
- Майоран, чебрець , чорний перець, сіль
- Рослинна олія

Зваріть сочевицю до готовності і м'якого стану. Рідина злийте, частина бульйону залиште. Він нам ще стане в нагоді.
Посоліть і остудіть бобові. Очистіть цибулю, наріжте кубиками і підсмажте до золотистого стану.
Об'єднайте сочевицю і цибулю з приправами і додайте трохи води.
потрібно домогтися такого стану, щоб вона не була пересушеною. Разморозьте, наріжте прямокутниками основу.
В середину вкладіть по маленькій ложці начинки і скріпіть краю пальцями. Випікайте приблизно 20-25 хвилин.
Пиріг з кабачками і сиром
- Моцарелла - 200 г
- Кабачок - 2 молодих || | 923
- Бездрожжевое слоеное тесто — 500 г
- Базилік, сіль
- Кунжут
- Масло рослинне

Натріть овочі крупно, дайте рідини трохи стекти.
Обсмажте їх з невеликою кількістю масла на пательні. Розкачайте базу і розділіть її на 2 частини.
Розкачайте ще тонше і викладіть підсушені кабачки зверху, посоліть і додайте спецій. Наріжте моцарелу і викладіть її зверху.
Накрийте пиріг другою частиною тіста, притисніть краю виделкою і проткніть в декількох місцях, щоб він не вибухнув в процесі приготування.
Змастіть маслом, присипте кунжутом і випікайте близько 25 хвилин. Перед подачею трохи охолодіть.
Порада: під час покупки понюхайте масу. Тісто не повинно мати запаху. Наявність оного говорить про використання низькосортних інгредієнтів.
Ще більше корисних і смачних рецептів випічки без яєць можна знайти в цій тут .