Login
НАЙПОПУЛЯРНІШІ
Харчування

Страви з простих продуктів - готуємо , їмо і скидаємо зайві кіло

 

Низькокалорійні продукти для схуднення в достатку присутні на прилавках магазинів і базарів, однак про їх властивості і користь знають тільки ті, хто цікавиться темою здорового способу життя .

 

Точніше, про те, що огірок або помідор багатий якимись мікрочастинками, знає кожен, але ось більш поглиблені відомості - вже сфера інтересів певного кола людей, в який ми і спробуємо проникнути разом.

 

А якщо ви натрапили на цю статтю в пошуках інформації про ідеальні стравах для скидання зайвої ваги та набуття красивої фігури, то тим більше варто дочитати матеріал до кінця.

 

Ми навчимо вас готувати смачну і корисну їжу тільки з низькокалорійних продуктів.

 

Зміст:

  1. загальні відомості про здорове харчування для всіх
  2. Список низькокалорійних продуктів для схуднення
  3. Готуємо з Femel

 

 

Загальні відомості про здорове харчування для всіх

Якщо ви запитаєте у друзів, чи знають вони щось про здорове харчування, то, швидше за все, піде впевнений ствердну відповідь.

 

« Ну, це всякі там салати, вівсянка, гречка , смажене не можна, солодке зрідка ... а, ну і після 6 не сильно налягати на ласощі, а то самі знаєте, що розтовстіє », - в більшості випадків вас чекає щось подібне .

 

І люди дійсно думають, що цих знань достатньо.

 

Вони навіть намагаються застосувати їх на практиці, коли після чергового бурхливого застілля з непомірним вживанням різних страв і напоїв відчувають сильне нездужання.

 

Тоді на тиждень-другий настає черга тих самих салатів, вівсянки і стриманості в їжі після 6 вечора. || | 344

 

Природа создала огромное количество овощей и фруктов, чтобы сделать ваш рацион разнообразным
Природа створила величезну кількість овочів і фруктів, щоб зробити раціон різноманітним

 

Поспішаємо вас запевнити, що такий підхід до здорового харчування є помилковим і абсолютно неефективним.

 

Є ще один вид людей, які є справжніми « фахівцями» в області дієт.

 

Поглинаючи тонни інформації з жіночих журналів, тематичних передач і веб-сайтів, вічно худнуть дами раз у раз пробують нові виснажливі дієти, делятся ими со своими подругами и далее по кругу.

 

Такий варіант ще більш непрактичний: так можна серйозно нашкодити своєму здоров'ю, адже кожна дієта повинна підбиратися в індивідуальному порядку.

 

І суть розуміння того, навіщо взагалі потрібне здорове харчування криється в:

 

  1. Знаннях про роботі організму в цілому
  2. Знаннях про протікання травного циклу
  3. Знаннях про користь і калорійності певних продуктів

 

Розбираємося, що з'їсти, щоб схуднути

 

Тільки при дотриманні всіх трьох пунктів ви зможете сказати, що дещо знаєте про правильне харчування.

 

Далі варто згадати ще про одну помилку умовних адептів здорового способу життя.

 

Збалансований раціон і дробове харчування повинні стати не якимось стихійним явищем, до допомоги якого ви іноді вдаєтеся, а повноцінним способом життя.

 

Тоді ефект від низькокалорійних і корисних продуктів буде розкритий повною мірою, і ви відчуєте істотну різницю між тим, ким були, і тим, ким стали.

 

Навіть швидкоплинного знайомства з новими відчуттями буде більш ніж достатньо, щоб не звертати з обраного шляху.

 

Якість нашого життя багато в чому залежить від того, що ми їмо.

 

Зв'язок між хорошим самопочуттям і тим, що надходить в організм ззовні, настільки сильна, що про це варто говорити якомога частіше і голосніше.

 

Тому:

 

  1. Поповнюйте ваші знання про продукти (в цьому вам завжди і з задоволенням допоможе наш блог)
  2. Вивчайте роботу вашого організму
  3. Зробіть правильне харчування способом життя

 

зібрали найкращі низькокалорійні рецепти з доступних інгредієнтів

 

Список низькокалорійних продуктів для схуднення

Ми живемо за часів невимовного достатку гастрономічних надмірностей. На прилавках магазинів можна зустріти величезну різноманітність овочів, фруктів, зелені, молочних продуктів.

 

Ще відносно недавно такий стан речей могло здивувати і привести в деякий захват, проте ми до цього звикли, для нас це стало буденністю.

 

Найчастіше люди споживають продукти харчування необдумано, а керуючись лише особистими смаковими уподобаннями і тим, що подавали до столу мама і бабуся.

 

Але якщо ви поставили собі за мету схуднути і почати їсти здорову їжу, слід підходити до питання щоденного раціону зі знанням справи.

 

Калорійність продуктів має велике значення.

 

Якщо ви будете чітко усвідомлювати, скільки в ваш організм надходить енергії і яке її кількість ви в підсумку витратите, то проблема зайвої ваги почне відпадати сама собою.

 

Помимо того, что на 50% состоят из воды, огурцы богаты разными витаминами и микроэлементами
Крім того, що на 50% складаються з води, огірки багаті різними вітамінами і мікроелементами

 

В наш список ми включили продукти, що містять найменшу кількість калорій , а також вуглеводів і жирів, які можуть значною мірою загальмувати процес корекції фігури та схуднення.

 

Отже, ось список низькокалорійних продуктів з про означением кількості калорій:

 

  1. Огірки. Містять в собі велику кількість клітковини і більш ніж на половину складаються з води. Крім того, в них містяться такі важливі для нормальної життєдіяльності людини вітаміни, як В1, В2, С, Р і провітамін А. Огірки відмінно стимулюють моторну функцію всіх відділів кишечника. Їх можна назвати однією з найстаріших овочевих культур на землі, адже вона налічує близько 6 000 років. Калорійність огірка становить всього 15 ккал на 100 г продукту.
  2. Кабачок. Цей виходець із сімейства гарбузових повинен завжди бути присутніми у вашому раціоні. Показники калорійності трохи вище огірка, але все так само мізерно малі: 25 ккал на 100 г продукту. Кабачки дуже багаті різними мінеральними солями, без яких травна система не може нормально функціонувати. Якщо ви хочете, щоб обмінні функції організму виконувалися коректно, подбайте про те, щоб на вашому столі завжди були ці овочі.
  3. Зелений салат. Його також називають латук - найцінніша для людини городня культура. Калорійність складає всього 12 ккал на 100 г продукту. Зелений салат містить в собі величезну кількість вітамінів і мінералів, будучи при цьому еталонним дієтичним продуктом. Крім того, в ньому міститься особлива речовина: лактуцин, яке благотворно впливає на нервову систему і навіть допомагає в боротьбі з безсонням. Один з самих низькокалорійних продуктів для схуднення.
  4. Грейпфрут. Найбагатший фрукт з сімейства цитрусових. Має загальнозміцнюючу дію на імунну систему, покращує склад крові і навіть надає омолоджуючий, косметичний ефект. Його калорійність складає 42 ккал на 100 г продукту.
  5. Абрикос. 41 ккал на 100 г і маса користі для організму. Є досить сильним антиоксидантом.
  6. Опеньки. Багатий на вітаміни і мікроелементи вид грибів з низьким вмістом калорій: 22 ккал на 100 г продукту. Благотворно впливає на синтез крові в організмі, підстьобуючи і гармонізуючи процес.
  7. Білі підберезники. Дуже смачні гриби з високим вмістом вітаміну С. Калорійність - 31 ккал на 100 г. Використовуються для нормалізації роботи нервової системи і нирок.

 

Латук или салат

 

Готуємо з Life-Reactor

Прийшов час переходити до найцікавішого: перевірці своїх кулінарних здібностей і відкриття по- справжньому смачних страв з низькокалорійних продуктів.

 

Озброюємося хорошим настроєм і вирушаємо на пошуки нових смакових відчуттів.

 

Зелений салат

Немає нічого простіше і корисніше цієї страви.

 

Намагайтеся їсти його якомога частіше і супроводжувати їм прийом інших видів їжі, щоб полегшити і поліпшити травні процеси.

 

Знакомый нам овощной салат в любой вариации легко витаминизирует организм
Знайомий нам овочевий салат в будь-який варіації легко вітамінізує організм

 

Інгредієнти:

|| | 547

  1. Несколько видов зелёного салата на ваш выбор (200 г)
  2. Помідори черрі (50 г)
  3. Свіжі огірки (2 шт.)
  4. оливкова і льняне масло
  5. Сік лимона (1 чайна ложка)

 

Приготування низькокалорійного салату з простих продуктів для схуднення:

 

  1. Наріжте весь наявний салат якомога дрібніше.
  2. Помідори черрі гарненько промийте і розріжте на половинки.
  3. Наріжте огірки.
  4. Змішайте всі інгредієнти в посуді, заправте маслом і лимонним соком.
  5. Перемішайте і дайте салату трохи « подружитися».
  6. Подавайте на стіл (можна трохи підсолити, проте фахівці не рекомендують цього робити).

 

Мариновані кабачки

Ця страва швидко готується, проте його простота, що граничить навіть з деяким аскетизмом, анітрохи не применшує чудових смакових якостей.

| || 588

Вкусную закуску из маринованных кабачков можно приготовить за пару часов
Вкусную закуску из маринованных кабачков можно приготовить за пару часов

 

Інгредієнти:

 

  1. Свіжі кабачки (2 штуки)
  2. Бальзамічний оцет
  3. Чорний перець
  4. Оливкова олія

 

Порядок приготування:

 

  1. Тоненько наріжте кабачки. Не забудьте їх попередньо промити під чистою холодною водою.
  2. Змішайте масло, оцет і перець. У вас повинен вийти ароматний соус.
  3. Полийте нарізаний кабачок соусом і відправте маринуватися в холодильник.
  4. Через 2 години можна подавати до столу. Приємного апетиту!

 

Тушковані опеньки

Аромат цих грибів вразить ваше нюх, а фігура виграє ще більше. Крім того, це блюдо відмінно і швидко засвоюється, даруючи приємні гастрономічні враження.

 

Это блюдо порадует своим удивительным вкусом
Ця страва порадує своїм дивовижним смаком

 

Інгредієнти:

 

  1. Опеньки (750-1000 г)
  2. Цибуля ріпчаста (2 штуки )
  3. Оливкова олія
  4. Петрушка і кріп
  5. Сіль і перець

 

Приготування:

 

  1. Наріжте гриби скибочками, але не дуже маленькими.
  2. Відваріть їх.
  3. Відкиньте на друшляк, нехай стече зайва рідина.
  4. Сложите грибочки в кастрюлю, добавьте нашинкованный лук, масло и посолите.
  5. Влийте трохи води і тушкуйте протягом 10 хвилин.
  6. Прикрасьте дрібно нарізаною зеленню і подавайте до столу. Такі гриби мають чудовим смаком як в гарячому, так і холодному вигляді.

 

Тушковані вешанкі

Варіація на попередню тему. Це блюдо має більш насичений смак.

 

Вешенки — одни из самых вкусных и доступных грибов
Гливи - одні з найсмачніших і доступних грибів

 

Інгредієнти:

 

  1. вешанкі (500 г)
  2. Зелений горошок (150 г)
  3. Лук ріпчаста (1 середня цибулина)
  4. Сметана нежирна
  5. Кріп, петрушка (за смаком)
  6. Помідори (2 невеликі штуки)
  7. Сіль і перець

 

Порядок приготування:

 

  1. Помийте гриби і наріжте на скибочки середніх розмірів.
  2. Протушкувати в невеликій кількості води зі сметаною і цибулею.
  3. Через 10 хвилин додайте інші інгредієнти, крім помідо р.
  4. Гасіть ще стільки ж часу.
  5. Викладіть на тарілки, прикрасьте свіжими помідорами і подавайте до столу.

 

Звёзд: 1Звёзд: 2Звёзд: 3Звёзд: 4Звёзд: 5 ( 2 оцінок, середнє:5,00 з 5)
Завантаження ...