Кулінарія

Просто шпигую м’ясо пряної пастою і запікаю: подаю на бутербродах і як нарізочку замість ковбаси (дуже смачно)

Таке м’ясо я подаю на бутербродах і як нарізочку замість ковбаси! Виглядає яскраво, смачно і на смак м’ясо просто чудове!

Одна з кращих рецептів, як приготувати і подати м’ясо замість ковбаси! Закуска підійде і на кожен день, наприклад, для ранкових бутербродів або перекусу, і на святковому столі, як самостійна нарізка, буде виглядати чудово! Та й сам рецепт найпростіший, ніяких турбот, проблем і метушні!

Список інгредієнтів і пропорції я залишу в закріпленому коментарі під статтею. Готуйте та смакуйте з задоволенням!

Спосіб приготування:

1. Беремо м’ясо і розкриваємо його “книжкою”, як показано на

2. У блендер закладаємо злегка розм’якшене вершкове масло, пучок зеленої цибулі, пучок кропу, часник і в’ялені томати. Всипаємо сушений чебрець, сіль, чорний мелений перець і перемелюємо до стану однорідної пасти.

В’ялені томати додавати не обов’язково. Але якщо є, додайте, з ними, зрозуміло, буде смачніше.

3. Перекладаємо пасту на м’ясо і рівномірно розподіляємо по всій поверхні.

4. Складаємо м’ясо назад в початковий стан, а пастою, що вийшла з розрізів, обмазуємо шматок з усіх боків.

Гортайте

5. Щільно загортаємо шматок спочатку в пергамент, а потім у кілька шарів фольги і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на півтори години.

6. Після запікання обв’язуємо м’ясо кулінарним шпагатом або нитками, охолоджуємо до кімнатної температури, а потім прибираємо в холодильник на ніч або на 5-6 годин.

Після охолодження шматок відмінно тримає форму і не розвалюється. Виглядає приголомшливо! Залишилося нарізати і швидше спробувати!

За рахунок ароматною пасти з усіх боків і всередині, м’ясо виходить ну дуже смачне і абсолютно не сухе. Для бутербродів підходить просто ідеально, тут відразу і м’ясо і ароматне масло! Якщо любите домашню нарізочку, сміливо готуйте та смакуйте, результат приголомшливий як на вигляд, так і на смак!

Готове м’ясо, гортайте

Друзі, як вам такий рецепт м’ясної закуски? Сподобався?

попереду багато відмінних рецептів!

Приємного апетиту, шановні передплатники і гості каналу! Всім весняного настрою, яскравого сонця і смачних страв!