Кулінарія

Риба з овочами, запечена в банку, в духовці

Не зустрічала ще такого рецепта за запікання риби. На мій погляд, ідеальний рецепт з приготування скумбрії. А готується все, за традицією, дуже легко.

Продукти:

Скляна банка – мінімум обсяг 1 літр

Морква – 1 штука

Скумбрія – 2 штуки

Лавровий лист – 1 листок

Цибуля – 1 штука

Перець горошком – 3 горошку

Рослинне масло – 2-3 столові ложки

Сіль – 0,5 чайної ложки

Скляна банка – мінімум обсяг 1 літр

Подрібнити овочі. Моркву натерти на тертці. Цибулю нарізати тонкими півкільцями.

У скумбрії видалити все зайве. Нарізати на шматочки.

У банку в першу чергу відправити морква, далі шматочки скумбрії, цибулю. Повторити шари.

Так само, додати сіль, спеції і рослинне масло. Закрити банку фольгою.

Поставити банку, обов’язково, в Холодну духовку. При рівномірному нагріванні скла, банку не лопне. Готуватися запечена рибка при 180 градусах приблизно 45 хвилин.

Приємного апетиту! Подавати рибу можна до будь-якого гарніру!

Буду рада, якщо підтримайте мій канал натиснувши “палець вгору”. Підписуйтесь, щоб не пропустити нові швидкі, смачні та прості рецепти.

***

Стаття підготовлена при використанні матеріалу каналу “Наталія Калнина” https://www. youtube. com/channel/UCh3yCLRgNaVrgSB6rCdQV_g