Що можна приготувати з листкового дріжджового тіста [2019]

що можна приготувати з листкового дріжджового тіста

Господині замислюються: що можна приготувати з листкового дріжджового тіста?

Заглибившись в пошуки, ви зможете знайти сотні страв. Я вирішила заощадити ваш час і зібрала в цій статті тільки найсмачніші, прості і ароматні рецепти.

Вони готуються швидко і легко. Ви встигнете накрити шикарний стіл для гостей, навіть якщо вони нагрянуть неждано-негадано. Тісто можна купити вже в готовому вигляді в кожному великому магазині.

Тому раджу побалувати себе смачненьким у свята і будні, щоб не паритися, а насолоджуватися кожним новим хрустким укусом.

Тому що будь-яка слоенка, звичайно ж, калорійна, зате нереально смачна!

зміст:

  1. Що приготувати з листкового тіста – рецепти швидких закусок
  2. Що приготувати з листкового тіста – рецепти десертів
  3. Несолодкі страви на кожен день

що можна приготувати з листкового дріжджового тіста

Що можна приготувати з листкового дріжджового тіста – рецепти швидких закусок

Цікавитесь, що можна приготувати з листкового (бездріжджового) тесту швидко? Ці страви можуть стати варіантом швидкісного перекусу для вас або коханого. Особливо якщо він люто і без оглядки закоханий в чай.

З такими закусками приємно проводити вечір в колі родини, обговорюючи новини минулого дня: після таких кулінарних шедеврів сім'я буде збиратися набагато охочіше!

Італійські бутерброди «Кростіні»

  1. Моцарелла – 350 г
  2. Базилік (свіжий) – великий пучок
  3. Бездріжджове листкове тісто – 1 упаковка
  4. Оливкова олія – ​​180 мл
  5. Помідор – 5 середніх
  6. Кедрові горішки – 100 г
  7. Сир «Голландський» – 120 г
  8. сіль

що можна приготувати з листкового дріжджового тіста

Спробуйте поекспериментувати з різними варіантами начинок

Натріть на тертці «Голландський» сир і покладіть його в чашу блендера.

Туди ж додайте кедрові горішки, оливкова олія і базилік (заздалегідь перетертий). Посоліть і збийте до однорідної маси.

У нас вийшов італійський соус песто. Розкачайте охолоджену основу так, щоб її можна було порізати на 6 фрагментів прямокутної форми.

Намагайтеся зробити їх однаковими. Надайте помідорів форму кружалець середньої товщини.

Змастіть кожен квадрат тесту соусом і зверху покладіть томат.

Наріжте моцарелу тонко і також розташуйте зверху. Випікайте на середній температурі близько 20 хвилин.

Основа підніметься, а сир апетитно розплавиться. Просто і вишукано! Гурманам варто поекспериментувати з начинкою.

Швидкі слоечки «Куточки»

  1. Часник – 1-2 зубчики
  2. Масло топлене – 1 ст. л.
  3. Бездріжджове листкове тісто – 350 г
  4. зелень
  5. перець
  6. сіль


Швидкі слоечки «Куточки»

Дістаньте заздалегідь масло і дайте розтанути. Викладіть його в миску, додайте видавлений часник і спеції.

Не забудьте про зелень. Можна використовувати тільки сіль і перець або «пограти» смаком і віддати перевагу італійським або прованським травам.

Наріжте масу куточками. На деко викладіть папір і наші заготовки, змастіть їх маслом зі спеціями.

Випікайте близько 20 хвилин при температурі 200 ° C. Усе! Ось що можна приготувати з листкового дріжджового тіста в духовці буквально за 30 хвилин.

Вам сподобається!

Кошики «Жюльєн»

  1. Гриби – 500 г
  2. Сир «Голландський» – 450 г
  3. Бездріжджове листкове тісто – 00 г
  4. Лук – 4 великих головки
  5. Домашній майонез – 2 ст. л.
  6. Рослинна олія

що можна приготувати з листкового дріжджового тіста рецепти

Кошики «Жюльєн»

Наріжте цибулю півкільцями, гриби – звичним способом. Голландський сир натріть подрібніше.

Розкачайте масу і наріжте її на квадратики. Змастіть формочки для кексів олією і покладіть в кожен шматочок, відсіки зайве.

Насипте на дно трохи сиру, потім – гриби і знову сир.

Повапните майонезом і прикрасьте залишками листкового тіста. Запікайте при температурі 200 ° C близько 20 хвилин.

Закриті міні-піци «Кіски»

  1. Оливки – 20 шт.
  2. Томатна паста – ст. л.
  3. Сир «Російський» – 200 г
  4. Кукурудза (консервована в банку) – 120 г
  5. Бездріжджове листкове тісто – 1 упаковка
  6. Болгарський перець – 1 маленький
  7. Соняшникова олія – ​​2 ст. л.
  8. Цукор, сіль, спеції
що можна приготувати з листкового дріжджового тіста швидко

Закриті міні-піци «Кіски»

Ви можете купити готову основу в магазині або приготувати тісто самостійно: візьміть 400 грам борошна з сіллю, 120 грам натертого вершкового масла і 200 грам попередньо охолодженої сметани.

Все це швидко перемішайте, покладіть в пакет і поставте в холод мінімум на півгодини.

В екстрених випадках або якщо вам просто лінь, сміливо беріть магазинне тісто.

Тільки перед використанням перекладіть його в холодильник з морозильної камери.

Візьміть товстостінну посуд, поставте на вогонь і влийте масло, спеції, томатну пасту, сіль і цукор.

Потомити близько хвилини і влийте близько чверті склянки звичайної води. Повинна вийти однорідна консистенція (не рідким).

Дрібно нарізаємо оливки і перець. Помідори можна подрібнити кружечками, а сир – просто скібочкамі.

Дістаньте і розкачайте масу тонким шаром і поділіть на дві, а потім – на чотири частини. Вийде 8 шматочків.

Одну сторону нарізаємо смужками. Кількість підбирайте парне. Намажте соусом, розмістіть подрібнені інгредієнти і кукурудзу.

Зверху – помідор і сир. Закріпіть нарізані фрагменти хрест-навхрест і притисніть їх до протилежного краю. Вийде плетінка.

Викладіть на папір і випікайте близько 20 хвилин. Що можна приготувати з магазинного листкового дріжджового тіста на сковороді? Правильно!

такі піци! Тільки подбайте, щоб сковорода була з антипригарним покриттям, плюс капніть трохи масла.

Порада: використовуйте домашній плавлений сир, якщо готові пожертвувати красою заради смаку. Він може витекти, зате смачніше, ніж магазинний.

Що можна приготувати з листкового дріжджового тіста – рецепти з фото оригінальних десертів

У вас є можливість вбити однією качалкою двох кулінарних зайців: розширити свій запас вигадливих рецептів і дізнатися, що можна приготувати з покупного листкового дріжджового тіста на солодке.

Торт «Дружний будинок»

  1. Молоко варене згущене – 1 банка
  2. Вершкове масло – 250 г
  3. Бездріжджове листкове тісто – 2 упаковки
  4. Вершки – 1 3 ст.
  5. Вишня заморожена – 350 г
  6. Чорний шоколад – 3 плитки
  7. Цукор – 10-12 ст. л.


Торт «Дружний будинок»

Що можна швидко приготувати з листкового дріжджового тіста в мультиварці? Ось цей чудовий торт!

Дістаньте масло з холодильника, щоб воно встигло розтанути.

Змішайте зі згущеним молоком і збийте міксером. Разморозьте вишню і слоенку. Дайте рідини стекти і злегка відіжміть ягоди.

В іншому випадку сік може перешкодити процесу запікання. Чи не роз'єднуючи пласти, розкачайте масу на 70 см в довжину.

На нього в ряд викладіть вишні з невеликим інтервалом в 1,5 см. Присипте кожну цукром.

Поверніть корж щільним рулетом і створіть щось на зразок раковини равлика. У результаті повинно вийти 4 мушлі.

По черзі покладіть їх у ємність і готуйте в режимі «випічка» по 20. Переверніть і випікайте ще стільки ж.

Остудіть і всі верстви промажьте кремом. Так можна візуально «вирівняти» верхівку і боки. Дайте всього цього охолоне протягом ночі.

Прийшов час приготувати вершковий шоколадний крем. Розтопіть в мультиварці шоколад, Розламавши його на кубики, додайте вершків і полийте ганашем торт.

При бажанні можна прикрасити верх колотим шоколадом.

Яблучний пиріг «Старопольскийсвятковий»

  1. Цукор – 4 ст. л.
  2. Яблуко – 5-6 шт.
  3. Сметана (пожирнее) – 500 г
  4. Бездріжджове листкове тісто – 800 г
  5. Ванільний цукор – 1 пакетик
  6. кориця

що можна приготувати з листкового дріжджового тіста рецепти солодке

Яблучний пиріг «Старопольскийсвятковий»

очистіть яблука і наріжте їх на маленькі шматочки. Додайте трохи води і тушкуйте майже до повної готовності.

На цьому етапі можна присипати плоди корицею. За кілька хвилин до закінчення всипте цукор і накрийте кришкою ще ненадовго.

Спробуйте блюдо на солодкість. Кількість цукру залежить від яблук. Поділіть слоенку на 4 частини, розкачати і зробіть її круглої.

Найпростіше обрізати ножем, використовуючи кришку. Збризніть деко водою. Кладіть корж і запікайте. Слідом за нею і всі інші.

Образки ми пізніше використовуємо в справу. Запечіть їх і подрібніть в крихту.

Всипте в яблука ванільний цукор і сметану. Збийте міксером, але не більше хвилини.

Розділіть на чотири частини і промажте кожен корж. Верхній поверніть «чистої» стороною до себе.

Нанесіть шар крему і присипте крихтою, але залиште частина для подачі до столу.

Що можна приготувати з листкового дріжджового тіста?

Спробуйте цей рецепт солодкого пирога. Якщо хочете, прикрасьте його зверху цукатами.

Португальські тістечка «пушту»

  1. Кукурудзяний крохмаль – 2 ст. л. (З гіркою)
  2. Бездріжджове листкове тісто – 500 г
  3. Куркума – половина ч. Л.
  4. Домашнє молоко – 2 ст.
  5. Цукор – 3 ст. л.
  6. Ванільний цукор
що можна приготувати з листкового дріжджового тіста в духовці

Португальські тістечка «пушту»

В казані нагрійте молоко і цукор. У маленьку баночку з кришкою влийте меншу частину, всипте крохмаль і куркуму, закрийте і гарненько збовтайте до однорідного стану.

Після закипання потихеньку вливайте, постійно помішуючи, в казан, потім дайте настоятися і охолонути.

Тонко розкачайте тісто, змастіть форми маслом і розкладіть його рівно, прибравши ножем зайве.

Викладіть крем на 3 4 форми і запікайте до золотистої скоринки.

Готовність перевіряйте на око через скло, інакше при відкриванні порушується цілісність тістечка.

Тарт Татен

  1. Бездріжджове листкове тісто – 1 упаковка
  2. Вершкове масло – 100 г
  3. Цукор – 1 стакан
  4. Яблука (кисло-солодкі) – 1, 5 кг

що можна приготувати з листкового дріжджового тіста солодке

Тарт Татен

Очистіть яблука і приміряйте їх на сухій сковороді, чи достатньо за кількістю.

У казан з товстим дном всипте цукор і дочекайтеся, поки він запузирітся. Постійно перемішуйте, поки коричнева консистенція не стане однорідною, додайте вершкове масло.

Не лякайтеся, якщо воно буде шипіти. У підсумку вийде карамель.

Прибирайте яблука і виливайте карамель на дно. А ось тепер красиво викладайте яблука, наближаючись від країв до центру. Запікайте все це в духовці близько півгодини.

Розкачайте масу, зробивши її в діаметрі трохи більше, ніж є у сковороди.

Для цих цілей ідеально підійде кришка. Дістаньте фрукти і покладіть слоенку зверху.

Загорніть бортики всередину за допомогою силіконової лопатки. Проколіть тісто в декількох місцях і поставте знову в духовку ще на півгодини.

Після остудіть прямо в формі. Щоб карамель, яка на дні напевно отліпла, поставте сковороду знову на вогонь на 25 секунд.

Вимкніть, накрийте посуд великою тарілкою і різко переверніть. Вийде просто фантастично смачна краса!

Порада: завжди заздалегідь готуйте тісто. Ідеальним видом розморожування вважається тривалий. Вийміть масу з морозилки на всю ніч.

Несолодкі страви на кожен день

Сірі будні просто необхідно розбавляти смаколиками, хоча б іноді!

І якщо ви не знаєте, що можна приготувати з листкового дріжджового тіста і овочевого фаршу, То ми вам із задоволенням підкажемо парочку привабливих варіантів!

Пиріг з квашеною капустою

  1. Сметана – 250 г
  2. Бездріжджове листкове тісто – 500 г
  3. Вершковий сир – 150-200 г
  4. Цукор – половина ч. Л.
  5. Масло ДХІ – 1 ст. л.
  6. Квашена капуста – 650 г
що можна приготувати з листкового дріжджового тіста в духовці

Пиріг з квашеною капустою

Якщо капуста має занадто кислий смак – промийте її водою, наріжте якомога дрібніше.

На товстостінну сковороду влийте олію і обсмажте капусту до м'якого стану. Поперчіть і додайте трохи цукру. Остудіть.

Крупно натріть вершковий сир і влийте сметану. Разморозьте основу і розкачайте на деку.

Можна просто акуратно розтягнути руками. Досягніть того, щоб були бортики. На неї викладіть капусту, зверху – сметану з сиром.

Загніть бортики в сторону середини. Розігрійте духовку і випікайте пиріг близько 50 хвилин. Дуже смачно і швидко!

Турецька слойка з бринзою

  1. Твердий сир – 65 г
  2. Натуральний йогурт – 2 ст. л.
  3. Бринза – 150 г
  4. Бездріжджове листкове тісто – 300 г
  5. Сметана (жирна) – 1 ст. л.
  6. лимон
  7. часник
  8. приправи
що можна приготувати з листкового дріжджового тіста швидко

Турецька слойка з бринзою

Змішайте йогурт і сметану, додайте бринзу. Придушіть і перемішайте все виделкою. Саме час додати спеції і видавити часник.

Сюди ж натріть сир і ще раз перемішайте.

Разморозьте і розкачайте основу, наріжте на прямокутники і рівномірно розподіліть начинку.

Зробіть рулетики і покладіть їх швом вниз. Випікайте на папері до золотої скоринки. Подавайте разом з скибочками лимона. На кожен шматочок прийнято видавлювати лимонний сік.

Якщо ви фанат страв східної кухні, в цієї статті ви зможете знайти ще більше вишуканих рецептів.

Пиріжки з сочевицею

  1. Цибуля – 1 маленька
  2. Сочевиця – 200 г
  3. Бездріжджове листкове тісто – 500 г
  4. Імбир (сухий) – половина ч. Л.
  5. Майоран, чебрець, чорний перець, сіль
  6. Рослинна олія

Пиріжки з сочевицею

Зваріть сочевицю до готовності і м'якого стану. Рідина злийте, частина бульйону залиште. Він нам ще стане в нагоді.

Посоліть і остудіть бобові. Очистіть цибулю, наріжте кубиками і підсмажте до золотистого стану.

Об'єднайте сочевицю і цибулю з приправами і додайте трохи води.

Потрібно домогтися такого стану, щоб вона не була пересушеною. Разморозьте, наріжте прямокутниками основу.

В середину вкладіть по маленькій ложці начинки і скріпіть краю пальцями. Випікайте приблизно 20-25 хвилин.

Пиріг з кабачками і сиром

  1. Моцарелла – 200 г
  2. Кабачок – 2 молодих
  3. Бездріжджове листкове тісто – 500 г
  4. Базилік, сіль
  5. кунжут
  6. Масло рослинне
що можна приготувати з листкового дріжджового тіста в духовці

Пиріг з кабачками і сиром

Натріть овочі крупно, дайте рідини трохи стекти.

Обсмажте їх з невеликою кількістю масла на сковороді. Розкачайте базу і розділіть її на 2 частини.

Розкачайте ще тонше і викладіть підсушені кабачки зверху, посоліть і додайте спецій. Наріжте моцарелу і викладіть її зверху.

Накрийте пиріг другою частиною тіста, притисніть краю виделкою і проткніть в декількох місцях, щоб він не вибухнув в процесі приготування.

Змастіть маслом, присипте кунжутом і випікайте близько 25 хвилин. Перед подачею трохи охолодіть.

Порада: під час покупки понюхайте масу. Тісто не повинно мати запаху. Наявність оного говорить про використання низькосортних інгредієнтів.

Ще більше корисних і смачних рецептів випічки без яєць можна знайти в цій тут.