Кулінарія

Холодний борщ або окрошка з буряка.

Привіт всім! Мене звати Ніна, я збирають прості, бюджетні, швидкі у виконанні рецепти.

борщ

Вчора було жарко і я вирішила приготувати холодний борщ.

Прочитавши безліч рецептів з борщем, я обрала кілька варіантів і приготувала свій.

Я перший раз готую холодний борщ, так що не судіть строго.

Для і борщів зелених знадобиться :

Буряк – 2 шт( приблизно як на

Огірки – 300г

Цибуля зелена пучок

Яйця 4 шт

Сіль, перець

Оцет 1ст. л

Цукор 1ст. л

Приготування

Буряк почистити і відварити до м’якості.

Поки буряк готується, підсолюємо воду. Нарізаємо цибулю

Зелена цибуля

Нарізаємо огірки кубиками

Можна нарізати соломкою

Яйця відварити і нарізати кубиками, в деяких рецептів яйця розрізають на половину і подають в кінці при подачі. Або використовують тільки білки. Я вирішила цілком використовувати яйце.

Свіже сільські яйця

Коли буряк зварилася, остуджуємо і ріжемо соломкою

Відвар буряків від проціджуємо і остуджуємо. Якщо кількість відвару мало то можна буде додати води.

Варений буряк

Змішуємо овочі в каструлі, додаємо буряковий відвар, оцет, цукор, солимо за смаком. Прибираємо в холодильник на пару годин. При подачі додаємо сметану.

Холодний борщ

Дуже освіжає, схоже на окрошку і легко у виконанні.

#блюдаизсвеклы

#рецепти

#блюда з буряком

#холодний борщ