Login
/ * * /
Харчування

Торт без випічки з печива і згущеного молока - 7 + рецептів смачних і простих десертів

торт без выпечки из печенья и сгущенки фото

 

Як приготувати десерт без багатогодинного стояння біля плити, щоб побалувати себе і близьких простими і смачними солодощами?

 

Вам на допомогу прийде печиво, згущене молоко, вершки, вершкове масло, сметана, горіхи, банани - все ті продукти, які майже завжди можна знайти в будинку.

 

Торти без випічки з печива і згущеного молока готуються максимум протягом півгодини і прекрасно вписуються як в щоденне, так і в святкове меню.

 

Єдиний мінус - дієтичними солодощі не назвеш, тому з калоріями краще не перебирати. У цій статті ми зібрали 5+ кращих рецептів тортиків на будь-який смак.

 

Зміст:

  1. Простий торт без випічки з печива і згущеного молока
  2. Торт без выпечки из вареной сгущенки
  3. Рецепт класичного мурашника
  4. Торт без випічки зі сметаною
  5. Торт з печива і згущеного молока з бананом
  6. Торт без випічки з печива, згущеного молока та сиру
  7. Желатиновий торт з печивом
  8. Чізкейк з печива без яєць
  9. Торт-желе бите скло зі згущеним молоком
  10. 5 правил ідеального торта без випікання

 

торт без выпечки из печенья и сгущенки фото

 

 

Простий торт без випічки з печива і згущеного молока

Для приготування десерту зі смаком дитинства вам знадобиться всього три інгредієнти: || | 338

 

  1. 300-400 грам пісочного печива
  2. Половина пачки вершкового масла
  3. Банку згущеного молока
  4. Шоколад для глазурі || | 348

 

торт без выпечки из печенья и сгущенки фото
Найпростіший рецепт торта до чаю

 

Печиво підійде будь-який - пісочне або галетное.

 

Якщо збираєтеся робити тортик класичної квадратної або прямокутної форми, випічку варто брати такий же. Якщо «фантазійну гору», форма значення не має.

 

Масло дістаньте з холодильника і дайте час розм'якшити, потім ретельно змішайте з молоком або збийте міксером.

 

Печиво руками розділіть на дрібні шматочки або використовуйте для цього кухонну качалку. Змішайте з кремом і перекладіть у форму.

 

Зверху полийте розплавленим шоколадом. Потім відправте на кілька годин в холодильник - додаткового загустителя не знадобиться, оскільки згущене молоко прекрасно тримає форму.

 

Порада: для більш насиченого смаку можна додати в крем волоські або будь-які інші горіхи, сухофрукти і цукати.

 

Торт без випічки з печива і вареного згущеного молока

Вам знадобиться:

 

  1. Полкило печива
  2. Стакан арахісу або волоських горіхів
  3. Банку вареного згущеного молока
  4. Пачка вершкового масла
  5. Стакан вершків будь-якої жирності

 

торт без выпечки из печенья и сгущенки фото
Рецепт з вареної сг Ущенко

 

Печиво кришимо. Горіхи обсмажуємо на сухій сковороді і змішуємо в одному посуді з печивом.

 

За допомогою блендера збиваємо крем з м'якого масла, вареного згущеного молока і вершків. Консистенція повинна нагадувати густу сметану.

 

Заливаємо кремом основу з горіхів і печива і акуратно перемішуємо ложкою.

 

Далі перекладаємо суміш в застелену харчовою плівкою миску, накриваємо целофаном і відправляємо готовий торт на кілька годин в холодильник.

 

Перед подачею до столу перевертаємо, дістаємо з тарілки і прикрашаємо ягодами, фруктами, тертим шоколадом або цукатами - на що вистачить фантазії.

 

Торт без випічки з печива і згущеного молока - класичний мурашник || | 428

Вкус этого солодкого десерту знаком кожному, а готується він максимально просто.

 

Вам знадобиться:

 

  1. Півкілограма пісочного печива зі смаком топленого молока
  2. Банку вареного згущеного молока
  3. ½ склянки маку
  4. ½ склянки кедрових горішків
  5. Кілька ложок звичайного молока
  6. 50 г вершкового масла
  7. 2 столових ложки меду
  8. ½ склянки родзинок
  9. Лимон

 

торт без выпечки из печенья и сгущенки фото
Класичний мурашник

 

Печиво розламуємо руками або за допомогою качалки.

 

Мак на годину заливаємо гарячою водою, потім зливаємо рідину і пропускаємо через м'ясорубку.

 

Змішуємо з медом і звичайним молоком. Проварюємо до загустіння на повільному вогні протягом десяти хвилин.

 

Ізюм промиваємо теплою водою і даємо трохи набрякнути. З'єднуємо з макової сумішшю.

 

Туди ж додаємо цедру одного лимона і кедрові горіхи.

 

Переходимо до приготування крему. Згущене молоко змішуємо з вершковим маслом і збиваємо блендером, додаємо половину соку лимона і збиваємо ще раз.

 

Крем перемішуємо з печивом в глибокому посуді. Туди ж відправляємо макову суміш і перемішуємо повторно.

 

Торт у вигляді гірки викладаємо на плоску тарілку необхідного розміру, прибираємо в холодильник мінімум на шість годин. Перед подачею прикрашаємо шоколадом.

 

Торт без випічки з печива, згущеного молока і сметани

Вам знадобиться:

 

  1. ½ л сметаны
  2. Стакан цукру, змішаного з пакетиком ваніліну
  3. ½ кг галетного печива

 

торт без выпечки из печенья и сгущенки фото
Торт без випікання коржів зі сметаною

 

Форму, в якій буде застигати майбутній тортик, застеліть пергаментним папером або харчовою плівкою.

 

За допомогою міксера приготуйте крем з суміші цукру і сметани.

 

Печиво розкришити і змішайте з кремом. Залиште на півгодини, щоб суміш розбухла, потім перелийте в форму і відправте холодильник.

 

Подавайте до столу, нарізавши на порційні шматки і прикрасивши тертими шоколадом і ягодами.

 

Торт без випічки з печива і згущеного молока з бананом

Варіант 1

Вам знадобиться:

 

  1. ½ кг сметаны
  2. Півтора склянки цукру
  3. 800 г печива
  4. Половина склянки родзинок
  5. Три великих банана
  6. Тертый шоколад или какао для украшения

 

торт без выпечки из печенья и сгущенки фото
Банановое насолоду

 

На першому етапі приготування ВЗБ іваем крем з цукру і сметани. В кінці додаємо ізюм і ретельно перемішуємо.

 

На блюдо викладаємо шар печива, шар нарізаних на кільця бананів, заливаємо кремом. Шари чергуємо, поки не закінчаться інгредієнти.

 

Зверху покриваємо залишками крему і прикрашаємо тертим шоколадом або какао. Відправляємо охолоджуватися в холодильник на шість годин.

 

Порада: десерти без випічки зручно готувати в роз'ємних круглих формах.

 

Варіант № 2

У ньому ми обійдемося без використання згущеного молока.

Вам знадобиться:

 

  1. 400 г солодкого крекеру
  2. 800 г жирної сметани
  3. 10 г желатину або агар-агар
  4. 5 бананів середнього розміру
  5. Півтора склянки цукру

 

торт без выпечки из печенья и сгущенки фото
З бананом і желатином / агаром

 

Желатин заливаємо половиною склянки теплої води і залишаємо набухати.

 

Сметану змішуємо з цукром і за допомогою міксера перетворюємо в крем. На останньому етапі вливаємо желатин.

 

Відповідну форму вистилає харчовою плівкою, викладаємо шар печива, зверху кладемо шар нарізаних кружечками бананів і рівномірно покриваємо кремом.

 

Чергуючи шари так, щоб останніми виявилися печиво і залишки крему. Відправляємо в холодильник на шість годин.

 

Торт без випічки з печива, згущеного молока та сиру

Вам знадобиться:

 

  1. 700 г пісочного печива
  2. Пачка сиру
  3. Банку згущеного молока
  4. ½ склянки цукру
  5. Пачка вершкового масла
  6. Пакетик ваніліну
  7. ½ склянки молока
  8. 1 столова ложка меленої кориці

 

торт без выпечки из печенья и сгущенки фото
З сиром і печивом

 

Сир пропускаємо через сито або м'ясорубку, змішуємо з корицею, половиною вершкового масла, цукром і ваніліном.

 

Решта масло збиваємо зі згущеним молоком до однорідної консистенції. Таким чином у нас виходить два види крему.

 

Беремо роз'ємну форму для випічки. Викладаємо на дно шар печива і за допомогою кондитерської пензлика змащуємо молоком.

 

Зверху покриваємо сирним кремом. Знову повторюємо шар печива, але наступним йде крем зі згущеним молоком.

 

Шари чергуємо до завершення інгредієнтів. Зверху прикрашаємо крихтою із залишків печива, кокосовою стружкою і тертим шоколадом.

 

Відправляємо на ніч в холодильник. Перед подачею знімаємо з форми ободок.

 

Торт без випічки з печива без згущеного молока з желатином

Вам знадобиться:

 

  1. ½ кг бісквітного печива
  2. Півтора склянки кокосового молока
  3. 200 г кокосової стружки
  4. ½ кг сиру
  5. 100 г манної крупи
  6. 150 г цукру
  7. ½ літра молока
  8. Пакетик ваніліну
  9. Пакетик желатину (якщо ви дотримуєтеся вегетаріанської моделі харчування, замініть його агар -агаром)
  10. Солодкий фруктовий сироп, змішаний з водою, для просочення печива
  11. 200 мл вершків для збивання

 

торт без выпечки из печенья и сгущенки фото
Простий і смачний десерт

 

З молока і манної крупи варимо звичайну кашу. Додаємо цукор, кокосову стружку і ванілін.

 

В окремому посуді змішуємо кокосове молоко з сиром. Вливаємо суміш в манну кашу і перемішуємо.

 

Додаємо попередньо замочений у воді желатин або агар-агар і збиваємо міксером до однорідного стану.

 

Глибоку форму застилає харчовою плівкою. Викладаємо шар печива, поливаємо фруктовим сиропом, змішаним з водою, покриваємо кремом. Чергуючи коржі, поки не закінчаться всі інгредієнти.

 

Відправляємо в холодильник на кілька годин.

 

Перед подачею перевертаємо торт на тарілку, знімаємо плівку і покриваємо збитими вершками.

 

Чізкейк без яєць і випічки

Вам знадобиться:

 

  1. 300 г печива
  2. 200 мл жирних вершків
  3. ½ кг сиру маскарпоне
  4. ¾ склянки цукру
  5. 150 г вершкового масла
  6. 15 г желатину або агар-агар

 

торт без выпечки из печенья и сгущенки фото
Чізкейк

 

Желатин заливаємо половиною склянки теплої води і залишаємо набухати на годину.

 

Печиво пропускаємо через м'ясорубку або подрібнюємо в блендері.

 

Вершкове масло розтоплюємо, змішуємо з печивом і викладаємо на дно форми. Прибираємо в холодильник, поки буде займатися іншими інгредієнтами.

 

Желатин підігріваємо на плиті, ретельно перемішуємо і даємо охолонути.

 

Сливки збиваємо з цукром за допомогою блендера. Додаємо маскарпоне і перемішуємо ще раз.

 

Масу викладаємо зверху коржа з ​​печива, розрівнюємо і прибираємо в холодильник на чотири години.

 

Порада: в вегетаріанських рецептах желатин замінюється агар-агаром в пропорційному співвідношенні 1: 1.

 

Торт-желе бите скло зі згущеним молоком

Вам знадобиться:

 

  1. 1 літр води
  2. 500 г згущеного молока
  3. Пакетик желе (або по половині двох видів)
  4. 20 г желатину або агар-агар

 

торт без выпечки из печенья и сгущенки фото
Желейний торт | || 805

 

2 види желе висипаємо в різні ємності, заливаємо кожну половиною склянки теплої води і ретельно перемішуємо.

 

Даємо півгодини набрякнути і перемішуємо ще раз. Потім ставимо в холодильник.

 

Желатин або агар-агар заливаємо 50 мл теплої води і залишаємо на години. Доводимо до повного розчинення на водяній бані. Вливаємо в згущене молоко і ретельно перемішуємо.

 

Застигле желе з холодильника нарізаємо на кубики, викладаємо у форму і зверху заливаємо згущеним молоком, після чого знову відправляємо в холод до повного застигання.

 

Дістаємо з форми і нарізаємо на порційні шматки. Надзвичайно простий і смачний десерт готовий!

 

торт без выпечки из печенья и сгущенки
Приємного чаювання!

 

5 правил ідеального торта без випікання

  1. Такой торт должен настаиваться в холодильнике не менее шести часов.
  2. Щоб він не був занадто сухим, не шкодуйте інгредієнтів для крему, інакше на виході у вас вийде те ж саме печиво, тільки надмірно солодке
  3. Оформляти блюдо в гірку найпростіше за допомогою глибокої миски, застеленій харчовою плівкою - після застигання акуратно витрусити десерт і прикрасьте за смаком
  4. Для прикраси використовуйте тертий ш околад, подрібнені горіхи, збиті вершки, кокосову стружку, різні фрукти і ягоди
  5. Інгредієнтів, зазначених в рецептах, досить для восьми порцій, але не забувайте, що такий продукт надмірно калорійний

| || 844

Простой и вкусный рецепт приготовления торта без випічки з печива і згущеного молока ви також знайдете в відео нижче:

 

Звёзд: 1Звёзд: 2Звёзд: 3Звёзд: 4Звёзд: 5 ( 3 оцінок, середнє: 3,33 з 5)
Завантаження ...