Народна кулінарія-м’ясо по-французьки!
Добрий день, моїм друзям і втомленим подорожнім соц. мереж. Сьогодні ми розберемопо волокнах: м’ясо по-французьки.
Цей рецепт дуже улюблене блюдо у нас і рідко, хто не знає, як готувати цей шедевр. Це не просто рецепт, а народна творчість. У кожної господині-свій,найсмачніший і правильний! ! !
Соковите,ніжне м’ясо. у духовці під шубкою!
М’ясо по-французьки!?
У Франції такої страви, точно, не знайдете. Але. є схоже-ніжна,тане в роті, телятина Орлофф! .
Ніжну телятину /вирізку/ запікають з грибами, соус бешамель, іноді! )-сир
Автор цього рецепту-Урбен Дюбуа, він був кухарем, у фаворита Катерини 2 графа Орлова.
Яке м’ясо!?
М’ясо будь-це м’якоть яловичини,філе куряче, свинина, індичка.
Цей рецепт люблять за його простоту, доступність і швидке приготування.
Є один мінус, який в цьому рецептіце його жирність. У рецептах-Для того, щоб приготувати м’ясо по-французьки використовуйтесвинину. Для запікання відмінно підходить свинячий ошийок або корейка. Ці частини м’яса не будуть сухими після запікання, тому в результаті вийде ніжне і соковите блюдо, яке прикрасить будь-який стіл. Це м’ясо-дуже жирне, а ще шар сирута майонезу
А можна зробити цей рецепт легким і дієтичним?
Та й дуже легко! Вибирайте нежирні сорти м’яса-курочку, індичку.
Сир-краще моцарелла і олія оливкова,картоплю можна замінити кабачком. Майонез -прибрати.
Додайте свіжий базилік. Цей рецепт легкий, елегантний
Можна експериментувати-майонез/беремо сметанку,вершки/додати гірчицю.
Додавайте овочі, цибуля -порей, зелень. М’ясо стане соковитим, а ваша фігурастрункою і красивою.
Рецепт легкого м’яса-по французьки
- 4 курячих філе.
- 1кабачок
- помідори черрі 250гр/жовті або червоні.
- 125гр моцарелли.
- базилік червоний.
- оливки. масло 1с. л.
- сіль,чорний перчик.
Це 140ккал
Красива і смачна, а головне корисна ! !
Класичний рецепт
- 400гр. свинини
- 5шт-картопля.
- 1лук.
- 170гр сир
- 150гр майонез
- 50гр масло вершкове.
- сіль,перчик за смаком.
Це 250ккал