Кулінарія

Народна кулінарія-м’ясо по-французьки!

Добрий день, моїм друзям і втомленим подорожнім соц. мереж. Сьогодні ми розберемопо волокнах: м’ясо по-французьки.

Цей рецепт дуже улюблене блюдо у нас в Росії і рідко, хто не знає, як готувати цей шедевр. Це не просто рецепт, а народна творчість. У кожної господині-свій,найсмачніший і правильний! ! !

Соковите,ніжне м’ясо. у духовці під шубкою!

М’ясо по-французьки! ?

У Франції такої страви, точно, не знайдете. Але. є схоже-ніжна,тане в роті, телятина Орлофф! .

Ніжну телятину /вирізку/ запікають з грибами, соус бешамель, іноді! )-сир

Автор цього рецепту-Урбен Дюбуа, він був кухарем, у фаворита Катерини 2графа Орлова.

М’ясо по-французькивинахід з СРСР.

Яке м’ясо! ?

М’ясо будь-це м’якоть яловичини,філе куряче, свинина, індичка.

Цей рецепт люблять за його простоту, доступність і швидке приготування.

Є один мінус, який в цьому рецептіце його жирність. У рецептах-Для того, щоб приготувати м’ясо по-французьки використовуйтесвинину. Для запікання відмінно підходить свинячий ошийок або корейка. Ці частини м’яса не будуть сухими після запікання, тому в результаті вийде ніжне і соковите блюдо, яке прикрасить будь-який стіл. Це м’ясо-дуже жирне, а ще шар сирута майонезу

М’ясо плаває в жирку

А можна зробити цей рецепт легким і дієтичним? )

Та й дуже легко! Вибирайте нежирні сорти м’яса-курочку, індичку.

Сир-краще моцарелла і олія оливкова,картоплю можна замінити кабачком. Майонез -прибрати.

Додайте свіжий базилік. Цей рецепт легкий, елегантний

Можна експериментувати-майонез/беремо сметанку,вершки/додати гірчицю.

Додавайте овочі, цибуля -порей, зелень. М’ясо стане соковитим, а ваша фігурастрункою і красивою.

Рецепт легкого м’яса-по французьки:

4куриный філе.

1кабачок

помідори черрі 250гр/жовті або червоні.

125гр моцарелли.

базилік червоний.

оливки. масло 1с. л.

сіль,чорний перчик.

гарний настрій

Це 140ккал

Красива і смачна, а головне корисна ! !

Класичний рецепт:

400гр. свинини

5шт-картопля.

1лук.

170гр сир

150гр майонез

50гр масло вершкове.

сіль,перчик за смаком.

Це 250ккал

Який рецепт вибрати? ! Це вирішувати вам-головне:Шлунок не овчина: його не выворотишь. /прислів’я/

Дякуємо за підписку, добрі коменти і лайки.

З повагоюОлена