Кулінарія

Народна кулінарія-м’ясо по-французьки!

Добрий день, моїм друзям і втомленим подорожнім соц. мереж. Сьогодні ми розберемопо волокнах: м’ясо по-французьки.

Цей рецепт дуже улюблене блюдо у нас і рідко, хто не знає, як готувати цей шедевр. Це не просто рецепт, а народна творчість. У кожної господині-свій,найсмачніший і правильний! ! !

Соковите,ніжне м’ясо. у духовці під шубкою!

М’ясо по-французьки!?

У Франції такої страви, точно, не знайдете. Але. є схоже-ніжна,тане в роті, телятина Орлофф! .

Ніжну телятину /вирізку/ запікають з грибами, соус бешамель, іноді! )-сир

Автор цього рецепту-Урбен Дюбуа, він був кухарем, у фаворита Катерини 2 графа Орлова.

Яке м’ясо!?

М’ясо будь-це м’якоть яловичини,філе куряче, свинина, індичка.

Цей рецепт люблять за його простоту, доступність і швидке приготування.

Є один мінус, який в цьому рецептіце його жирність. У рецептах-Для того, щоб приготувати м’ясо по-французьки використовуйтесвинину. Для запікання відмінно підходить свинячий ошийок або корейка. Ці частини м’яса не будуть сухими після запікання, тому в результаті вийде ніжне і соковите блюдо, яке прикрасить будь-який стіл. Це м’ясо-дуже жирне, а ще шар сирута майонезу

А можна зробити цей рецепт легким і дієтичним?

Та й дуже легко! Вибирайте нежирні сорти м’яса-курочку, індичку.

Сир-краще моцарелла і олія оливкова,картоплю можна замінити кабачком. Майонез -прибрати.

Додайте свіжий базилік. Цей рецепт легкий, елегантний

Можна експериментувати-майонез/беремо сметанку,вершки/додати гірчицю.

Додавайте овочі, цибуля -порей, зелень. М’ясо стане соковитим, а ваша фігурастрункою і красивою.

Рецепт легкого м’яса-по французьки

  • 4 курячих філе.
  • 1кабачок
  • помідори черрі 250гр/жовті або червоні.
  • 125гр моцарелли.
  • базилік червоний.
  • оливки. масло 1с. л.
  • сіль,чорний перчик.

Це 140ккал

Красива і смачна, а головне корисна ! !

Класичний рецепт

  • 400гр. свинини
  • 5шт-картопля.
  • 1лук.
  • 170гр сир
  • 150гр майонез
  • 50гр масло вершкове.
  • сіль,перчик за смаком.

Це 250ккал